IT Biztonság

CLOUD SZOLGÁLTATÁS

A szolgáltatás lényege, hogy egy adott vállalat informatikai rendszere egy távoli, biztonságos adatközpontban helyezkedik el, amit a felhasználók bárhonnan, bármikor biztonságosan elérnek az Interneten keresztül.
Ez a rendszer tartalmazhat a felhasználók igényeire szabott és standard szoftvereket is. Vagyis felhő és hosting szolgáltatást is nyújtunk.
A biztonsági frissítésekről folyamatosan gondoskodunk, a funkcionális, vagy teljes verziófrissítéseket természetesen előre egyeztetjük az ügyfél vállalattal, mivel ez sok esetben felhasználói oktatás igényel.
Üzemeltetési módszertanunk az ITIL V3 szabvány szerint zajlik. Saját 7×24-es Service Desk szolgáltatással és csapattal rendelkezünk. Adatközponti szolgáltatásaink pedig megfelelnek az ISO 27001-nek és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak.

SAM (SOFTWARE ASSET MANAGEMENT, SZOFTVER VAGYONKEZELÉS)

A SAM felmérés során felmérjük a vállalat adottságait informatikai, jogi és gazdasági szempontból, kielemezzük a kiindulási pontot, majd javaslatot teszünk az ideális állapotra, amely kivitelezését, üzemeltetését is vállaljuk, mindezt a felelős vezetők számára is érthető és transzparens módon. Természetesen minden információt bizalmasan kezelünk, ügyfeleink számíthatnak diszkréciónkra, és arra is, hogy érdekeiket maximálisan szem előtt tartjuk. Esettanulmányaink bizonyítják, hogy segítségünkkel a cégvezetők nyugodtak lehetnek abban, hogy informatikai rendszerük pont azokat az elemeket tartalmazza, és úgy működik, hogy üzleti céljaik könnyedén megvalósuljanak.
SAM módszertanunk
Módszertanunk a Microsoft Software Asset Management módszertanából, az ISO-19770-es szabvány iránymutatásaiból és saját módszertani elemeinkből tevődik össze.

KLASSZIKUS INFORMATIKA

Szolgáltatásaink kialakítása során azon vállalatokra is gondoltunk, akik a hagyományos informatikai rendszereket részesítik előnyben. A szolgáltatást azoknak biztosítjuk, akik házon belül tartják informatikai rendszerüket és akár saját szakember gárdával rendelkeznek, ugyanakkor igénylik a speciális szaktudást és a külső, független szakértő nézőpontját.
Ezen a területen is a tőlünk megszokott profizmussal tudjuk segíteni a vállalat informatikai munkáját a teljes IT struktúra megtervezésétől és bevezetésétől kezdve, az üzemeltetésen keresztül, a rendszergazdai szolgáltatásig, amire ügyfelünknek éppen szüksége van vállalata hatékony és kiváló működéséhez. Hiszen specialisták vagyunk bizonyos gyártók és platformok tekintetében, valamint igen jól ismerjük mind a KKV, mind a nagyvállalati szektor működését.