Biztonságtechnika

KIVITELEZÉS

A telepített vagyonvédelmi rendszerek a mindenkori hatályos jogszabályoknak és szabványoknak megfelelőek.

A telepítési folyamat megfelelő előkészítése után a kivitelezéskor maximálisan alkalmazkodunk megrendelőink egyedi igényeihez és a helyszín adta lehetőségekhez.

Munkánk során fokozottan ügyelünk a tisztaságra és arra, hogy munkavégzésünkkel ne zavarjuk a megszokott napi tevékenységeket.

A kivitelezések befejezésekor különös figyelmet fordítunk a telepített rendszerek szakszerű és biztonságos kezelésének megtanítására. A szükséges tudnivalókat oktatások alkalmával adjuk át, illetve az egyes rendszerek karbantartása során el is ismételjük mindezeket.

Az ügyfeleink részére térítésmentesen nyújtunk 24 órás szakmai és technikai ügyeletet, ahol az adott rendszerek működésével kapcsolatosan felmerülő kérdésekre azonnali válaszokat nyújtunk.

KARBANTARTÁS

A vagyonvédelmi rendszerek megfelelő és megbízható működéséhez feltétlenül szükséges az időszakos felülvizsgálat és karbantartás. Ezen szolgáltatásunkat a telepített rendszer típusától, méretétől és igénybevételétől függően éves, féléves, negyedéves vagy havi rendszerességgel végezzük.
Kiemelten ajánljuk karbantartási szolgáltatásunkat azon vállalatok számára is, akiknél már beszerelt rendszerek karbantartását nem találják megfelelő színvonalúnak, vagy a kivitelező nem nyújt teljes körű karbantartási rendelkezésre állást.

A karbantartási szolgáltatásunkra szerződött Ügyfeleink részére az egyes telepített eszközök garancia idején túlmenően is biztosítjuk az esetleg szükséges csereeszközöket.

Tűzjelző rendszerek esetében a mindenkori hatósági előírásoknak megfelelően végezzük tevékenységünket. A karbantartáson túlmenően ingyenes szakmai-jogi szaktanácsadást nyújtunk a változó előírásoknak való megfelelés elősegítéséhez.

HIBAELHÁRÍTÁS

Cégünk ügyfelei részére 24 órás hibaelhárítási szolgáltatást nyújt. A 0-24 órás gyorsszolgálat a karbantartások közötti esetleges eszköz meghibásodások lehető legrövidebb időn belüli kijavítását teszi lehetővé. A hibaelhárítást a sürgősség fokától függően akár azonnal, de legkésőbb 24 órán belül megkezdjük.

Biztonságtechnikai szolgáltatások

  • videó megfigyelő rendszerek – CCTV
  • önálló tűzjelző rendszerek
  • beléptető rendszerek
  • behatolás jelző rendszerek
  • rendszámfelismerő rendszerek
  • strukturált hálózatok