Rólunk

AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNÁL VAJON MINDENRE KITERJED A BIZTONSÁG?

Általános tapasztalat, hogy a biztonsági kérdések sok helyütt csak akkor válnak központi kérdéssé, amikor már megvan a baj.
A vagyonvédelem és a biztonságos működés szerteágazó területeit sok vállalkozás külön-külön kezeli, így akár az is előfordulhat, hogy a vállalkozások fokozott kockázatnak vannak kitéve.

A VAGYONVÉDELEM NEM CSAK A FIZIKAI BIZTONSÁG MEGTEREMTÉSÉT JELENTI

A fizikai biztonság, a lopások, az illetéktelen bejutások megakadályozása alapvető elvárás. Szomorú, de néhány vagyonvédelmi vállalkozás nem is nyújt ennél többet az ügyfeleinek. A vagyonvédelem terén számos kérdést körbe kell járni. Az alapkérdések adottak: polgári vagy formaruhában dolgozzunk? Fegyverrel vagy anélkül? Esetleg őrkutyával? Az a cél, hogy a telephelyre illetéktelenek ne juthassanak be, netán hogy a lopásokat megakadályozzuk?
Vezetői szempontból ugyanolyan nagy kockázati tényezőt jelent, hogy ki férhet hozzá a bizalmas üzleti adatokhoz, milyen külső, illetve belső támadások érhetik az adatbázist. Gondolt már rá, hogy munkatársai milyen könnyedén férnek hozzá bizalmas céges adatokhoz?

AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNÁL MILYEN AZ INFORMÁCIÓBIZTONSÁG?

Ha  biztonságban szeretné tudni pl. a szerverét, gyártási technológiáit, üzleti titkait, akkor ma már erre is van profi megoldás. Segítségünkkel nyomon követheti, hogy mikor, ki és mit csinált. Egy másik, gyakran mostoha gyerekként kezelt terület a tűz-, környezet és munkavédelem. A tűzvédelem, a környezet- és munkavédelmi előírásoknak való megfelelés vállalati szinten szintén szigorú szabályozást és a szabályok megtartatását igényli. Partnereinknek garantáljuk a törvényi előírásoknak való megfelelés mellett a teljes biztonságot is.

Mi tudjuk, hogy mi a feladatunk, ezért ahol szükséges, ott az élőerős őrzés mellé a technika eszközeit is segítségül hívjuk.

HOGYAN GARANTÁLJUK A TELJES VÁLLALATI BIZTONSÁGOT?

 • élőerős őrzés, portaszolgálat és beléptető rendszerek működtetése
 • szállítmány- és csomagellenőrzés
 • biztonságtechnikai szolgáltatás
 • elektronikus vagyonvédelmi rendszerek tervezése
 • IT biztonság megteremtése
 • adatvédelem, szellemi tulajdon védelme
 • távfelügyelet biztosítása
 • érintésvédelem
 • tűzvédelem
 • incidenskezelés
 • krízis terv kidolgozása
 • korrupció felderítése akár magánnyomozói eszközök használatával
 • biztonságmenedzsment szolgáltatások

A MAGYAR PIACON EGYEDÜLÁLLÓ SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTUNK

A Biztonságmenedzsment szolgáltatásainak lényege, hogy a vállalkozások az egyes témákra szakosodott szakreferensek és az ő munkájukat összefogó, irányító biztonsági vezető alkalmazása nélkül is azonos szinten tudják megóvni értékeiket.

A cégvezetőknek biztonságmenedzsment szolgáltatásunknak köszönhetően nem kell az egyes területekre szakosodott szakreferensek munkáját koordinálni, ellenőrizni.

TESTRESZABOTT MEGOLDÁSOKKAL NEM CSAK A BIZTONSÁGOT, HANEM A MŰKÖDÉST IS TÁMOGATJUK

Partnereinknek a teljes portfólió igénybevétele helyett lehetősége van csupán az egyes modulok megrendelésére is, hiszen minden szerződésünket egyéni igényekre szabva alakítjuk ki. Tesszük mindezt úgy, hogy a működés folyamatosságát tevékenységünk ne akadályozza.

KÁRMEGELŐZÉS ÉS KÁRCSÖKKENTÉS KÖLTSÉGHATÉKONYAN

A Szent György Biztonsági Megoldások Kft. nem csak a szolgáltatásaival, hanem a finanszírozásban is speciális lehetőségeket kínál.
A gazdaság bármely szektorában működő vállalkozások vagyonvédelmének megszervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk a pénzügyi, közgazdasági, a vállalat szervezési és a vagyonvédelem szakmai szempontokra, azok összhangba hozatalára. A piackutatásunkból tudjuk, hogy sok vállalkozás szerezne be vagy cserélné le a már meglévő, részben elavult technológiáját újra, de eddig ettől el kellett tekintenie a korlátozott anyagi lehetőségei miatt.

MAGUNKRA VÁLLALJUK A BERUHÁZÁSOK TELJES KÖLTSÉGÉT

Ön a szerződés futamideje alatt havi átalánydíjat fizet a létszám és az indokolt technikai eszközök után. Ezzel, a piacon egyedülálló módon, mentesül a biztonságtechnikai eszközök cseréjétől és a karbantartás költségeitől is.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR, HA AZ INTEGRÁLT BIZTONSÁGI MEGOLDÁSOKAT (ISL) VÁLASZTJA?

 • Ha egyetlen szolgáltatóval áll kapcsolatban, akkor bármilyen vállalati káreseménynek csak egy felelőse lesz. Egy kapcsolattartója lesz az összes területnek, így munkatársai feladatát is megkönnyíti.
 • Fix havi átalánydíjat fizet, így költségeit könnyen tervezheti, ellenőrizheti.
 • A vagyonvédelem fejlesztése nem kíván saját beruházást, és a teljes csomag szolgáltatási költségnek nyilvánítható.
 • Nincs kockázata a technológia karbantartásának.

A GYORSAN VÁLTOZÓ MENNYISÉGI ÉS MINŐSÉGI ELVÁRÁSOKRA AZONNAL REAGÁLUNK STRATÉGIAI PARTNEREINK SEGÍTSÉGÉVEL

Az élőerős őrzésben már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk. Az ezen idő alatt gyűjtött tapasztalat, valamint az, hogy a saját területükön legjobbat nyújtó magyarországi vállalkozások is segítik munkánkat, garantálják a maximális biztonságot.
Az IT biztonság területén a WireCorner, az adatvédelem területén a Seacon, a távfelügyeletben a Mohanet, többek között az érintésvédelemben az Ampervadász, a biztonságtechnikában pedig a Maxsys támogatását élvezhetjük, akik a legfelkészültebb szakértők a saját területükön.

Őrzés
100%
Felügyelet
100%
Védelem
100%
Biztonság
100%
Technika
100%
Profizmus
100%

Csapatunk

 • Kecskés György
  Kecskés György Ügyvezető igazgató
 • Kávási Csaba
  Kávási Csaba Értékesítési vezető
 • Vass Károly
  Vass Károly Őrzési vezető