Szent György az MBF-találkozón: a vagyonvédelem kihívásai

 

Az evolúciós fegyverkezési verseny demonstrálja a legjobban azt a folyamatot, ahogyan az élet a kihívások, veszélyek közepette – mi több, pontosan ezeknek köszönhetően! – fejlődik, és így hoz létre újabb és újabb, komplexebbnél komplexebb formákat. Például az érdesbőrű gőte és ragadozója, a kerti kígyó fegyverkezési versenye például dióhéjban így néz ki: a gőte mérgező tetrodotoxint termel, mely ellen a kígyó tetrodotoxin-rezisztenciát fejlesztett ki az idő előrehaladtával. A dolog logikája majdnem ugyanaz, mint a személyi, az adat- vagy a vagyonvédelem területén: az egyre újabb veszélyek hatására rohamlépésben fejlődnek, adaptálódnak, sőt optimális esetben elejét is veszik ezeknek a kihívásoknak az Ön biztonságával foglalkozó szakértő cégek, élükön a Szent György Biztonsági Megoldások Kft-vel.

 

A Magyar Biztonsági Fórum és a kortárs vagyonvédelem

 

Idén tavasszal immár hetedjére került sor a Magyar Biztonsági Fórum szakmai konferenciájára, amelynek hagyományos seregszemléjén természetesen a Szent György Biztonsági Megoldások Kft is aktívan szerepelt. A biztonságtechnikával, őrzéssel és adatvédelemmel foglalkozó professzionális vállalatok  MBF-ként rövidített szervezete platformot biztosít az aktuális információcserére és a területen adódó újdonságok megismerésére a szakma éllovasainak.

 

Mint ismeretes, a mi küldetésünk az ügyfeleink teljes körű biztonságának modern eszközökkel való garantálása. Ennek érdekében valljuk, hogy a haladás a korral nagyon fontos, és a vagyonvédelemmel kapcsolatos munkában a folyamatos képzés egyenesen elengedhetetlen. Tapasztalatunkról szívesen számolunk be évente kollégáinknak és a szélesebb nyilvánosságnak is, azért, hogy a gazdasági élet szereplőit és általában a hazai társadalmat érintő bűncselekmények hatékonyan megelőzhetőek legyenek.

 

A Magyar Biztonsági Fórum idei műhelyében és szakmai fórumán is egy ilyen biztonságosabb jövő érdekében folytattunk párbeszédet a közös cél elérésében hasonlóan érdekelt kollégáinkkal. Az eszmecserék, viták egyik nagy tanulsága idén: korunkban a biztonság menthetetlenül relatív fogalommá lett, és nem gondolható el többé egy egyszer és mindenkorra adott, stabil állapotként. Ehelyett inkább egy olyan folyamatként kell elképzelni, amelyben csupán a – bevezetőben említett „fegyverkezési harchoz” hasonlóan – folyamatos felkészülés adhat reális biztonságtudatot az érintettek számára.

 

Más szóval: egyszerre lehet áldás és átok a modernitás bármelyik vívmánya! Annak érdekében, hogy az Ön számára a technikai újítások leginkább az előbbi kategóriához tartozzanak, érdemes személyesen tanácsot kérnie tőlünk a hatékonyabb vagyonvédelem érdekében!

 

 

Recommended Posts