Vagyonvédelem és pénzügyi stabilitás a Szent Györgynél

 

 Ki őrzi az őrzőket? Juvenalis szatirikus költő sora („Quis custodiet ipsos custodes?”) egy paradox helyzetre utal: arra, hogy valamilyen garancia, jótállás szükséges annak a félnek a kapcsán is, aki mások biztonságáért jótállást vállal. Ez a logikai sor a cégünk fő profilja, a vagyonvédelem területén is a végtelenbe futhatna, de a gyakorlatban szerencsére nem ennyire bonyolult a helyzet.

 

Ami például a Szent György Biztonsági Megoldások Kft pénzügyi megbízhatóságát, stabilitását illeti: igen rangos és ritka minősítéssel rendelkezünk, mely kiemelten érdemesít minket arra, hogy a felelősen gondolkodó cégvezetők, illetve általában a biztonságukért előrelátóan és komolyan tenni kívánó döntéshozók partnerei lehessünk.

 

Az általunk kínált vagyonvédelem pénzügyi oldalról is megbízható

 

– és ezt nem (csak) mi mondhatjuk el magunkról, hanem egy nemzetközi elit minősítés eredménye alapján tényként kezelhető.

 

Miről van szó? A Bisnode minősítő ügynökség nemzetközi szinten 1908 óta osztályozza a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján. Az általuk adott besorolások alapja szigorúan szakmai: erre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet – mert nemzetközileg elismert, objektív kritériumokon múlik.

 

Az A, AA és AAA minősítéseket 1989-ben vezették be, és a világ vállalatai 1996-ban kaptak lehetőséget arra, hogy ezeket az üzleti stabilitásukra vonatkozó tanúsítványokat megszerezzék. Magyarországon mindössze a cégek 0,63 százaléka rendelkezik a legrangosabb, AAA Bisnode minősítéssel.

 

Kevesebb, mint 100-ból 1 cég, a Szent György az élvonalban található  

 

Nemrég megszerzett Bisnode AAA minősítésünk a garancia arra, hogy velünk – a rangos nemzetközi tanúsítvány szavait idézve – „az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony”. A külső pénzügyi szakértő által tanúsított státusunk a hazai cégek élvonalába emel minket, mert gyakorlatilag kizárja a fizetésképtelenség lehetőségét.

 

Nagy megtiszteltetés számunkra ez az elismerés, amellyel kevesebb, mint 100-ból 1 hazai cég rendelkezik ezen a kimagasló szinten. A Bisnode objektív cégminősítése azt jelzi az Ön számára, hogy a velünk kialakított üzleti kapcsolatok gyakorlatilag kockázatmentesek.

 

Miután ezáltal is meggyőződhetett arról, hogy nálunk a jó helyen jár, forduljon hozzánk bizalommal a legmodernebb megoldásokért vagyonvédelem terén!

 

 

Recommended Posts