Gyártásmonitoring és biztonságtechnika: Ipar 4.0

Monitoring_biztonsagtechnika

Gyorsul és egyre nehezebben áttekinthető minden: ez lehet a felületes szemlélő benyomása a 21. század termelési viszonyairól.

Ez a gyorsulás a gyártás fokozottan precíz monitorizálását, a biztonságtechnika hatékonyabb megoldásait követeli meg tőlünk.

Cégünk kész lépést tartani a biztonságtechnika folyamatosan változó követelményeivel – és az ezeknek való megfelelést új partnerünkkel, az Ipar 4.0-val történő együttműködésünk szavatolni tudja.

 

Mit nyújt Önnek a biztonságtechnika és a monitorizálás terén ez az új megoldás?

Az I4Log keretrendszer a digitalizálható gyártási folyamatok monitorizálását (áttekintését és felügyeletét) oldja meg innovatív módon. Többet tesz ennek a célnak az érdekében, mint amit a hagyományos termelő berendezések tudnak, vagyis nem csupán a gyártási és műszaki adatokat rögzíti, hanem egységes rálátást biztosít ezekre.

Az okos rendszernek köszönhetően Ön csaknem egyetlen szempillantással leolvashatja a folyamatokban szerepet játszó együtthatásokat és összefüggéseket, és ezáltal optimalizálhatja a termelést.
Nem kell azt kockáztatnia, hogy egy zavaros adattengeren elúszik a profitja, mert az I4Log rendszer az irreleváns apróságoktól megtisztított, hasznos információkat tárja Ön elé. Ezekből kiindulva a felhasználó még jobb döntéseket hozhat a folyamatok javítására vonatkozóan.

Folyamatoptimalizálás modern szoftverfunkciókkal

Egy gramm adat és tapasztalat többet ér, mint egy tonna elmélet – hiszen csak azt tudjuk javítani, amit precízen mérünk. Sőt, amit nem mérünk, az menthetetlenül csökken és hanyatlik, akár biztonságtechnikai megoldásokról, akár gyártási folyamatokról van szó, mert nem figyelünk rá.

Ezek azok a belátások, amelyek fokozottan értékessé teszik az Ipar 4.0 fejlesztését, az I4Log keretrendszert az Ön számára – annak összes előnyével és szoftverfunkciójával.

Mit kínál a munkájukra igényes cégek számára az I4Log?

Többek között eseményfigyelést, viselkedéselemzést és predikciós (előrejelzés) lehetőségeket. Teszi mindezt olyan alfunkciókra alapozva, mint a szabálymenedzsment és a riasztás, a profilozás és az eltérésfigyelés, valamint a hosszú távú tendenciafigyelés és a hasznos, profitnövelő következtetések levonása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megismerje a legmodernebb gyártásmonitoringgal kapcsolatos és biztonságtechnikai megoldásokat!

 

Recommended Posts