MILYEN ELVÁRÁSAI LEHETNEK EGY VAGYONŐR ALKALMAZÁSA KAPCSÁN?

Az élőerős őrzés nagyon fontos része a vagyonvédelemnek.

Egy vagyonőr rendkívül összetett feladatokat lát el, és ahhoz, hogy ezt jól tegye, személyiségének és szakértelmének is megfelelőnek kell lennie.

A vagyonőr munkája nem mindig látványos, de mindig létfontosságú

A biztonsági őr gyakran látszik tétlennek, ahogy áll vagy ül a munkaterületén, de előfordul, hogy egyáltalán nincs is szem előtt. Ezekben az esetekben azonban szó sincs lustaságról vagy semmittevésről.
Épp az az ideális állapot, amikor minden nyugodt, és nem kell akcióba lépnie. A vagyonőr ilyenkor is ügyeletben van, már a jelenléte is rengeteget számít a problémás helyzetek megelőzésében és a gyanús elemek károkozástól való eltántorításában.

A szakmaiság helyet kap, még ha nem is a kirakatban

A külső szemlélő számára nyilvánvaló tevékenységek mellett azonban a vagyonőrök szakképesítése sok mindenre kiterjedhet.
Cégünk a bennünket megkereső ügyfeleket – igényeikhez igazodva – széles kínálattal várja. Ugyanis a vállalkozások változatos tevékenységi körétől és méretétől is függ, hogy milyen jellegű élőerős őrzés lenne a leghatékonyabb.
Az általunk foglalkoztatott biztonsági őrök magas színvonalon gondoskodnak a gördülékeny ki- és beléptetésekről, a kulcskezelésről, a járőrözésről, és természetesen járőrözési szolgálatot is teljesítenek. Emellett a biztonsági rendszerek, a távfelügyelet működését is figyelemmel kísérik, szakértelemmel kezelik az egyes biztonságtechnikai műszereket.

Különleges kompetenciák

Vannak azonban speciális igények is. Mi ezt teljes mértékben megértjük, és fel is készültünk rájuk. Szükség esetén a vagyonőr kutyával is együtt dolgozik, kutyás járőrözést és ellenőrzést végez. A fegyverkezelés is egy speciális feladat. Igény esetén a megfelelő engedélyekkel rendelkező munkatársat is szolgálatba tudunk helyezni.
Ahhoz, hogy ilyen típusú őrzési feladatokat hatékonyan és biztonságosan elvégezzen egy vagyonőr, vitathatatlanul szükséges a szakmai tapasztalat, a fegyelem, a felelősség és a feladat iránti elkötelezettség.

Szinte már említeni sem szükséges

A szakértelem és a profizmus az a kompetencia, amihez a szakmai tapasztalat és az alapvető emberi tényezők biztosítottak. Utóbbiak minden munkavégzés során fontosak, de a vagyonvédelem esetében hatványozottan nagy hangsúlyt kapnak. A biztonsági őrrel szemben elvárható a pontosság, precizitás, a gyors helyzetfelismerés és reakció, a hatékony intézkedés, a higgadt kríziskezelés, a megfelelő kommunikációs készség és a mindennél fontosabb éber figyelem.

Cégünk alkalmazásában olyan vagyonőrök állnak, akik megfelelnek a fenti elvárásoknak.

Ahány vállalkozás, annyiféle biztonságtechnikai és őrzési rendszer építendő ki.
Mi ehhez alkalmazkodva tudunk különböző szakmai kompetenciákkal rendelkező, testreszabott igényeknek eleget tevő vagyonőr munkatársakat közvetíteni élőerős őrzési feladatokra.
Ha szeretné közelebbről megismerni szolgáltatásainkat, nézze meg ajánlatainkat!

Recommended Posts