A KAMERARENDSZER VITATHATATLAN ELŐNYEI

Egy olyan cég, ahol nincs kamera a falon, ma már védtelennek és óvatlannak tűnik. A kamerarendszer kiépítése természetes eleme az alapos biztonságtechnikai felkészültségnek. A vevők, ügyfelek közül is sokan megnyugodnak, amikor látják, hogy az adott helyen teljes mértékben figyelnek a biztonságra. Sőt, vannak, akikben rossz érzetet kelt a kamera hiánya, mert kiszolgáltatottabbnak érzik magukat.

Hol lehetséges a kamerarendszer kiépítése?

A válasz röviden és tömören: bárhol. Fel lehet szerelni lakásban, családi házban, üzletekben, irodákban és telephelyeken is. Ebből is látszik, hogy az otthon tevékenykedő kisvállalkozásoktól elkezdve a multinacionális vállalatokig ma már mindenki számára elérhető ez a biztonságtechnikai szolgáltatás.

A kamerarendszer előnyei:

  • Bűncselekmények megelőzése: hatalmas visszatartó erőt jelent a falon, plafonon elhelyezett biztonsági kamera. Az esetleges bűnözőt ez sokszor visszatartja tettétől, mert nyilvánvalóvá válik a lebukás esélye.
  • Bűncselekmény dokumentálása: ha mégis megtörténik a szabályos károkozás, vagy egyéb bűncselekmény, azt a kamera minden esetben rögzíti. Így a tettes megtalálása és felelősségre vonása lehetségessé válik.
  • A felvételek visszakereshetők, így nem csak adott időben érhető tetten a bűnöző vagy a keletkező probléma, hanem a későbbiek folyamán, utólag is megtalálható az ok.
  • Különböző méretű rendszer építhető ki, attól függően, hogy milyen vállalat igényli a kamerarendszer kiépítését. Ez lehet egy kisebb, vagy akár egy kiterjedt hálózat is.
  • Változatos helyszíneken alkalmazható.

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a dolgozók, ha tudatosul bennük, hogy munkájuk megfigyelhető, visszanézhető, akkor motiváltabban dolgoznak, nagyobb bennük a teljesítménykényszer.

A kamerarendszer figyelme nem csak a dolgozókra irányulhat, hanem akár a gépek működésére is. Nagyon hasznos lehet egy felmerülő üzemzavar vagy meghibásodás esetében. A felvételek segítségével könnyen utána lehet járni a probléma okának, ami nagyban meggyorsítja a megoldási munkálatokat is.

A széleskörű biztonságtechnikai szolgáltatásoknak egyike, de nagyon fontos eleme a kamerarendszer. Ezért szakértő csapatunk minden esetben javasolja annak alkalmazását.

Cégünk vállalja az elektronikus vagyonvédelmi rendszer megtervezését, teljes körű kivitelezését, karbantartását és szükség esetén a hibaelhárítást is. Ha Ön bennünket és szolgáltatásunkat választja, akkor csak a kezdeti döntéseket kell meghoznia, a többi teendőről mi folyamatosan gondoskodunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a kamerarendszerek iránt, tájékozódjon honlapunkon!

Recommended Posts